vandaag komen de koffers! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerda en Frans Koek - WaarBenJij.nu vandaag komen de koffers! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerda en Frans Koek - WaarBenJij.nu

vandaag komen de koffers!

Door: GerdaenFrans

Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans

01 November 2010 | Nederland, Amsterdam

Dinsdag 2 november.

HOERA!!! de koffers zijn in New Zealand ! Op Auckland airport . Maar nog niet bij ons.
We verwachten deze vandaag, hoe laat? en zijn dan vrij om te gaan camperen.
Mieke en Rien zijn reuze gastvrij en het is ook gezellig om bij hen te zijn maar zo zien we niets van het land. Dat gaat naar het laat aanzien vanaf vandaag gebeuren.
Het is hier 17 graden en zonnig maar ook hier is het wisselvallig en moeten we morgen maar weer in het weer zien….
De sinaasappels groeien hier gewoon aan de boom in de tuin van de buren en ook grapefruits en citroenen. Geweldig zo goed alles hier gedijt.
Net ( 11.30 ) heeft Mieke contact gehad met de koerier die de koffers brengt, het duurt nu nog een klein uurtje en dan kunnen we op weg om van onze vakantie te genieten!
Spannend nu gaat het gebeuren, eerst naar de Coramandel en dan waar de campervan ons brengt!
We weten niet wanneer we weer in de gelegenheid zijn om te internetten, maar we gaan het zeker proberen. Tot later!

• 02 November 2010 - 12:55

Antje:

Hallo Gerda en Frans,
    Fijn dat de koffers er zijn.Dan kunnen jullie nu
    op reis.Het is hier 11 graden en miezerig.Als jullie apart zaad zien wat ik in de kas kan kweken,zou je dit dan voor mij willen kopen,ik betaal het je dan achteraf wel.Of mag je dit niet invoeren?,dan moet je het niet doen.Een hele fijne reis en wees voorzichtig.
    Groeten Frits en Antje.

• 02 November 2010 - 23:11

Frans Uit Joure:

Hai Gerda en Frans, wat leuk en heerlijk om jullie belevenissen zo via internet te volgen. Nu ik dit typ, zullen de koffers wel aangekomen zijn. Ik wens jullie een hele goede en fijne rondreis toe. Het is nu net 12 uur geweest en kan niet slapen van de spanning. Straks om 8 uur gaan ze mij opereeren en ik ben best wel zenuwachtig hoe het allemaal zal gaan. Geniet maar lekker! groetjes van Frans uit Joure.

• 03 November 2010 - 18:09

Rineke:

Eindelijk dus op weg. Wel prettig dat de koffers er weer zijn.
    Maak het niet te gek in de vrije natuur, want voor hetzelfse geld, met al die stress van de koffers, slaan jullie helemaal op hol. Leer mij Frans kennen.
    Kijk weer uit naar het volgende verslag.
    Liefs
    Rineke