beetje ziek - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Gerda en Frans Koek - WaarBenJij.nu beetje ziek - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Gerda en Frans Koek - WaarBenJij.nu

beetje ziek

Door: GerdaenFrans

Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans

05 November 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington

Vrijdag 5 november.
Na een korte rit langs een 50-er jaren scene, en mooie kusten, vrij snel een camping opgezocht. We zijn nu in Ghisborne en houden een rustdag.
En een wasdag.. want soms is dat ff heel hard nodig.
Frans ligt te slapen en hoopt zich weer wat beter te voelen, hij is aan de diaree én moet dikwijls overgeven! Arme stakker! Bij de Pharmacies een middel gehaald tegen diaree en iets tegen indigestion.
We zijn wel blij op een schone camping te staan maar hier is internet niet gratis. Ik ben er nog niet helemaal achter hoe dat hier gaat want de receptie is dicht. Pas na 5 uur weer open.
Het weer is trouwens wel goed een beetje winderig maar lekker warm. Hoe is het in weer Friesland? Gna gna gna……….
Omdat Frans nog steeds erg ziek was heb ik op het strand gekeken naar een paar
Lifeguards in training, leuk hoor! Ik probeer een foto er bij te sturen.
Ik ben daarna naar het centrum van de stad gelopen om voor Frans een doosje Paracetamol te halen en een klein cadeautje voor zijn verjaardag. En toen begon het toch te regenen!!
Dat heb ik nu van mijn gna gna! Ik werd stront-nat. En ja hoor, alsof dat nog niet genoeg was, liep ik in de tegenovergestelde richting terug ….Foutje bedankt! Dus een jongeman die op een Maori leek gevraagd of ik goed liep. En weet je wat hij zei tegen mij…. Ik breng je wel even met de auto! Kindjes mee en Saja werd keurig thuisgebracht. Wat een geluk had ik daar! Bij een snacktent een patatje en een kipburger gegeten, de helft,meer ging er niet in.
De rest aan een bedelaar gegeven,tenminste zo zag hij er uit.
Wat je al niet meemaakt op zo een dag.

• 05 November 2010 - 08:44

Hanneke :

Gerda en Frans, wat is dit leuk!!!!!!!!!!

Jammer van de buikgriep en hoop dat jij het niet krijgt Gerda,
    In Utrecht regent het nu ook, 16 graden.

Heel veel groetjes
    Hanneke

• 22 November 2010 - 17:11

AAD En RENIE:

Gefeliciteerd met Ingrid ,wat een verhalen en foto,s.en wat gaat het al snel.nog mooie dagen en een goede terugreis.nanne heeft zijn zwemdiploma.