Gisborne stormy weather
Door: GerdaenFrans
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans
06 November 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington
Mijn verjaardag! Niet zo’n beste deze keer. Ik zit uit te zieken en het is tamelijk koud weer (ik schat 14 á 15 graden) met erg veel wind. Gelukkig komt af en toe de zon er door en dan is het even lekker.
We maken van de nood een deugd. We zijn kaarten en postzegels wezen kopen in Gisborne. Zojuist heeft Gerda die allemaal zitten schrijven. We komen er achter dat we er nog een aantal missen, die zijn dus wat later aan de beurt.
Gisborn is best een leuke stad om te winkelen. Allemaal unieke winkeltjes en geen of weinig ketenwinkels. Gerda moet dan een beetje ingehouden worden omdat we maar 23 kg per persoon mee terug mogen nemen.
Gerda is even weg om een ‘weerfoto’ te maken om te laten zien hoe hard het hier waait. Ik schat zo’n windkracht 7 á 8. De golven beuken op de kust en af en toe lijkt het net onweer.
Morgen trekken we weer verder.
06 November 2010 - 10:29
Simon:
O... dus je had net zo goed hier kunnen blijven? ;-) Qua weersomstandigheden dan.
Voor jou is'ie al weer bijna voorbij (nog half uurtje als ik dit tik), maar wij gaan 'm straks nog even vieren*: gefeliciteerd met je verjaardag! (*proost dus!) Genietze daar!
Simon en Ingrid -
06 November 2010 - 14:45
Berend En Marga:
Hoi Frans,gefeliciteerd met je verjaardag en nog een fijne vakantie, ook voor Gerda.
Leuk om zo jullie reisverslagen te lezen!
Berend en Marga
En... beterschap! -
06 November 2010 - 16:07
Tetvanesveld@upc.nl:
Frans, gefeliciteerd en beterschap.
Wij genieten van jullie
mailtjes!!
Alle goeds en liefs Tet
en Ype -
11 November 2010 - 08:55
Astrid:
Hebben jullie de verjaardags sms wel gehad? Ik heb alleen mama's nummer... maar geen idee of je die mee hebt mam??
Liefs,
As