In Napier
Door: GerdaenFrans
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans
07 November 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington
Een mooie tocht gereden langs de kust, mooie golven waren dat zeg! En zwarte stranden waar gele margrieten in bloeiden. Nu zijn we dan aangeland in Napier. Op een luxe camping met veel mogelijkheden. We zijn naar het centrum gewandeld en daar was een schitterende verzonken tuin. Naast een centrum voor skaters die een paradijs aan mogelijkheden hebben daar, maar oeps het gaat ook wel eens mis.
Het weer zat vanmorgen niet mee maar het wordt steeds een beetje beter.
Net als Frans, die heeft vandaag voor het eerst weer van zijn maaltijd kunnen genieten. We gaan de goede kant op. Morgen willen we het zeeaquarium van Napier bezoeken en gaan dan door naar Taupo. Daar zijn warme bronnen en ik ben van plan me daar lekker in te laten zakken. Word ik vast lekker rood van, ook zonder de zon.
07 November 2010 - 09:21
Rineke:
Nu moeten jullie niet denken dat ik jouw verjaardag ben vergeten, Frans. Helaas lag internet te rusten (ook een griepje) en wilde niet wakker worden gisteren. Maar gelukkg, vandaag kan ik je alsnog feliciteren.
Het is wel leuk om jullie zo te volgen.