Te Aroha
Door: GerdaenFrans
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans
01 December 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington
Vandaag zijn we van Cambridge naar Te Aroha gereden, zo’n 60 km. Verrassend hierbij was, we reden dit stuk met de Tom tom, waardoor we via allerlei binnenwegen Te Aroha bereikten. We hebben de Tom tom op de kortste in plaats van de snelste route ingesteld, of de classificatie van de wegen in NZ klopt niet, we zullen het nooit weten….. Er zat zelfs een nog stuk gravelweg tussen. Nu gaan gravelwegen vaak door de mooiste gebieden dus het was beslist geen plaag!
Helaas komt het einde van onze vakantie nu wel heel erg dichtbij. Bij Rien en Mieke in Te Aroha hebben we vandaag alle voorbereidingen getroffen voor de terugreis en het inleveren van de camper. Dus heeft Gerda alles gewassen wat er te wassen viel en ik heb de camper van binnen en van buiten schoongemaakt en zijn de koffers ingepakt. Voornamelijk een werkdag dus. Morgen nog de rit naar Rotorua en Rotoma en daar nog wat relaxen, maar dan moeten we echt terug naar ons kouwe kikkerland.