zaterdag 21 april
Door: Gerda en Frans
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans
21 April 2012 | Frankrijk, Parijs
Vrijdag 20 april
Hoera de lucht klaart op en we staan nu redelijk beschut, hebben een andere plek gevraagd en gekregen, gaan vanmiddag fietsen naar Narbonne of met de camper dat hangt van de wind af, even relaxen dus nu. Kopje roerkoffie best lekker.
We hebben gefietst en het weer wordt beter maar de wind is er ook nog. In een bistro iets gedronken en foto gemaakt van hele hoge bomen. Onderweg zagen we dat de seringen hier al volop in bloei staan, de natuur is hier al een stuk verder.
Morgen bekijken we het even of we nog 1 dag blijven of doorgaan langs de middellandse zee kust. Het plan is nu om toch maar naar Italië te reizen omdat de temperaturen daar beter zijn dan in Portugal, doen we dat in september misschien.
Ook veel Fleur de Lis al in bloei onderweg mijn lievelingsbloem! En ja we hebben gefietst naar de stad en het was droog en later schapenwolkjes, dus beter dan in Portugal want we hoorden dat ze daar in de modder stonden!
Zaterdag 21 april,
We zijn langs de Middellandse zee gereden, langs rijstvelden en flamingo’s, en witte paarden maar dat is bekend van de Camarque. We staan nu op een terrassencamping in St.Cyr sur mer. even na Marseille. Wat een snertstad om langs en door te rijden..er klopt dan niks van de routeplanner alles is under Construction! Dus tijd verlies en we wilden nog wel voor 4 uur op de camping zijn….jammer maar helaas.
Nu op onze plek met bomen en blauwe luchten.Steil!! Charmant, oud maar keurig netjes.
Onderweg zagen we dat Marokkanen best slim zijn. Hoe bedoel je :Moustapha Slimani?
Er zat hier een vakantiekat, een zwarte, en die wilde bij Frans op schoot, mee snoepen van de chips! Mooi beestje en niets schuw. We blijven hier 2 of 3 dagen en zien dan wel hoe we uitkomen richting Italië.