woensdag 25 april
Door: Gerda en Frans
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans
25 April 2012 | Frankrijk, Parijs
Vandaag zijn we met de bus naar Nice gegaan voor 1 euro heen en 1 euro terug, dat geloof je toch niet? De bus zat vol, op deze manier haal je ook je marge en het is veel aardiger naar de mensen toe. Moesten ze in Nederland ook maar eens doen.
Nice is een leuke stad en er was veel te zien. De Franse kinderen hebben nog vakantie en er was voor hen een spel en sportcircuit van MC Donald. In het Park van koning Albert de?? ste
We zijn met een treintje door de stad gegaan als echte toeristen en hadden boven op de berg bij een kasteel een mooi uitzicht over Nice.
Een ijsje gegeten op het plein ( onze eerste in 1,5 week ) en met de bus weer terug.
Ze hebben ook hier een "Lidl” en daar een flesje Port gehaald om op de camping een afzakkertje te nuttigen.
Frans heeft alweer gekookt en lekker ook. Nu zit ik hier rozig een verhaaltje in elkaar te flansen want af en toe heb ik latent aanwezige fantoom opvliegers ( vapeurs heet dat hier ).