zondag 29 april camping Mare e Sole - Reisverslag uit Calambrone, Italië van Gerda en Frans Koek - WaarBenJij.nu zondag 29 april camping Mare e Sole - Reisverslag uit Calambrone, Italië van Gerda en Frans Koek - WaarBenJij.nu

zondag 29 april camping Mare e Sole

Door: Gerda en Frans

Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans

30 April 2012 | Italië, Calambrone

Zondag 29 april

Het regent! Bah wat vervelend zeg, zijn we niet blij mee, maar wat zeuren we, het is warm.
Toch maar verkast, de camping is niet helemaal wat wij nu leuk vinden. Te groot en muntjes voor een douche, het internet is ook te duur, alhoewel het in ST. Cyr-sur-Mer nog veel duurder was. We hebben ook campings gehad waar het gratis was of bijna gratis.
Ook is het nog geen strandweer en dan heb je het snel gezien. Dus zijn we naar een camping in Calambrone gegaan, “Mare e Solo”, maar oké, we staan hier nu, het is droog maar ook dit is niet ons idee van een leuke camping! Bovendien voor het gebodene te duur volgens ons.
Er is een eenvoudige Pizzeria op deze camping die heerlijke betaalbare pizza’s verkoopt.
Ruime plaatsen dat wel, het strand, is toch nu ook nog te koud, is wel naast de camping, maar het stinkt er nu naar rotte vis en je zit vlak bij een vliegveld en de havens van Pisa en Livorno.
En wat ook erg vervelend voor mij is, dat er geen internet verbinding is!!
In het ACSI- boekje heb ik nu een paar andere campings uitgezocht met 3 sterren voor een normaal tarief mét Wifi en schoon sanitair, hopelijk, en ik hoop dat er een plaatsje is voor ons nadat we naar Pisa zijn geweest. Het hangt van het weer af wanneer we dat gaan doen.
Omdat er hier geen Internetverbinding is komen deze verslagen iets later.