Ski vakantie in Oostenrijk 2013
Door: Gerda
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Frans
17 Januari 2013 | Oostenrijk, Brandnerberg
Maandag avond laat kwamen we aan 2.5 uur later dan gepland.
Het weer en ongelukken onderweg zorgde voor file leed en om die te ontwijken reden we om en ook dat nam meer tijd.
Het Chalet is in het donker ook niet gemakkelijk te vinden, voor de eerste keer, maar het lukt toch uiteindelijk. spullen uitgepakt auto in de parkeergarage en naar het restaurant om te eten.
Heerlijk gegeten wat geven ze hier enorme porties!! de frites heb ik laten liggen maar de enorme schnitzel( heerlijk ) met moeite helemaal opgegeten.
Dinsdag naar boven gereden naar het Brandnertal resort en daar de skipassen gekocht. Naar beneden, omkleden en met de bergbaan omhoog, erg lang! En skiën! Ik deed rustig aan en Frans iets meer. De zon scheen en het was heerlijk ik kon het nog! De blauwe piste vond ik moeilijker dan de rode. En 's avonds zelf gekookt .
Woensdag,
Vandaag was het sneeuw en mistig en paksneeuw! Ik deed 1 baantje en was er klaar mee. Geen inzicht in diepten en losse sneeuwbulten.
Frans heb ik weg gestuurd en het zat prima in de alphut. Toen Frans terugkwamnog 1 baantje en met de lift naar beneden. Douchen omkleden en naar het Zimba-park om boodschappen in te slaan.
Donderdag.
Ook vandaag geen optimale skicondities, dus ga ik zwemmen en zo.
Of Frans gaat skiën of mee te zwemmen weet ik nog niet.
Verhaal komt later.